Onze eigen whiskyclub ...

 

Al vanaf het moment dat we Het Drankenwinkeltje konden openen was het onze wens hierbij ook een whiskyclub op te zetten. Een club in de mooiste zin van het woord. Een groep mensen die, verbonden door hun gezamenlijke liefde voor whisky, genieten van elkaars gezelschap en met elkaar kunnen genieten van mooie whisky’s, een fijne onderlinge sfeer en dit allemaal in een mooi proeflokaal !

Onze whiskyclub zien we vooral als dat; een club liefhebbers! Liefhebbers van whisky, liefhebbers van het goede leven, liefhebbers van kwaliteit en genieten. Onze idee is dan ook dat we whiskyliefhebbers in alle soorten en maten bij elkaar brengen voor een ontspannen avond waarbij whisky de gemene deler is maar niet de hoofdzaak! Onze whiskyclub is er voor iedereen, jong of oud en beginner tot expert. We willen met onze club vooral het clubgevoel oproepen en dat we allemaal enorm kunnen genieten van een mooi glas whisky is mooi meegenomen!

Wat bieden we onze leden

Lidmaatschap bedraagt € 245,- per jaar. Wanneer je lid wordt van Whisky Society Hoeksche Waard kun je een jaar lang genieten van de volgende voordelen

  • Speciale club-avonden bij Whisky Society Hoeksche Waard – 8x per jaar
  • Club-avonden zijn altijd inclusief whisky, hapjes en thema-invulling
  • Exclusieve extra’s;
    • bijzondere proeverijen
    • exclusieve meetings met importeurs en brand ambassadors

 

En verder ook nog...

  • De mogelijkheid een speciale club-botteling te laten bottelen i.s.m. Drankenwinkeltje Hoeksche Waard!
  • Leden mogen per avond 1 introducé mee nemen tegen betaling van € 35,- per avond.

 

Hoe zal een club-avond er uit zien??

Het doel van de whiskyclub is om liefhebbers samen te brengen. Een clubgevoel te creëren en met mede-liefhebbers te kunnen praten, discussiëren over en genieten van mooie whisky’s hoort daar zeker bij. Maar we bieden geen proeverijen aan op deze avonden! De invulling zal voor een groot deel bij de leden zelf liggen; leden hebben een gezamenlijke hobby en liefhebberij dus dat moet wel goed komen.

Wat we wel willen met deze clubavonden is whisky op allerlei manieren toe lichten; soms zorgen we er voor dat er een brand ambassador of importeur aanwezig zal zijn, soms zorgen we voor een speciale fles whisky die speciaal voor de club geopend zal worden, of gaan we met z’n allen eens dieper in op whisky’s uit een bepaald land of regio of gebied. En soms kunnen leden zelf een avond organiseren waarbij ze bijv. hun favoriete whisky mee kunnen nemen en het verhaal achter deze whisky kunnen vertellen. Of waarom deze whisky voor hen zo speciaal is. Er zijn talloze opties en natuurlijk hebben we niet allemaal dezelfde smaak dus moeten we het ook interessant maken voor elke liefhebber! 

 

DATA VOOR CLUBJAAR 2024/2025

  • Invulling volgt z.s.m.

 

Meld je hier aan!

Ben je enthousiast geworden over deze whiskyclub? Wil je met ons verder bouwen aan deze club en Whisky Society Hoeksche Waard maken tot een fenomeen waar je als whiskyliefhebber absoluut bij wilt horen? Wil je samen met mede-liefhebbers genieten van enkele avonden per jaar gezelligheid en genieten? Dan is Whisky Society Hoeksche Waard absoluut iets voor jou!

Meld je vandaag nog aan en wij nemen z.s.m. contact met je op!